Slank en gezond met Groene Smoothies

Nog geen vijf jaar geleden zag ik er heel anders uit dan nu. Ik schaamde me voor mijn lichaam, maar ik kreeg het maar niet voor elkaar om wat gewicht te verliezen. Ik was futloos en had gewoon de energie niet om te gaan sporten en om ingewikkelde recepten te koken en uren in de keuken te staan.

Ik denk dat je het gevoel wel kent. Overal waar je kijkt zie je perfecte lichamen. In de tijdschriften en op TV zie je alleen maar slanke, energieke en fitte mensen. Ik stelde me voor dat ik me ook wel gelukkig zou voelen als ik er zo uit zou zien, maar ik kreeg het gewoon niet voor elkaar.

En natuurlijk zegt iedereen dat je gelukkig moet zijn met wat je hebt, maar dat kreeg ik al helemaal niet voor elkaar!

Het was ook niet dat ik iets heel bijzonders verlangde (in mijn ogen). Waar ik naar streefde was dit:

  • Ik wilde iemand zijn die vol zelfvertrouwen zat, die gelukkig was en trots op zichzelf.
  • Ik wilde in een gezelschap degene zijn waar mensen naar kijken. Niet degene waar mensen langs kijken.
  • En ik wilde een mooi, slank lichaam hebben dat letterlijk straalt van energie.

Ik wist alleen dat ik het niet voor elkaar ging krijgen door uren in de sportschool te zwoegen. De media vertelt je dat dat de enige manier is, maar ik wist dat er een kortere weg moest zijn. Hoe kun je anders zoveel energie uitstralen als je de hele dag loopt te zweten in de sportschool?

En ik heb goed nieuws:
Ik heb de antwoorden gevonden!

Mijn naam is Janine Jong en ik ben de afgelopen jaren gaan graven in alle beschikbare kennis over voeding, energie, sport, psychologie en het menselijk lichaam. Ik heb stapels boeken doorgeworsteld, talloze experts geïnterviewd en tijden lang nauwelijks resultaat geboekt…

Pas toen ik op het internet ging zoeken ontdekte ik een wereld die tot dat moment verborgen was gebleven. Meer specifiek vond ik deze (serie van) boeken die mijn leven veranderd heeft. In het nieuws en op de TV hoor je altijd maar hetzelfde verhaal van het voedingscentrum en van de zogenaamde experts, maar op het internet leerde ik mensen tegen die het zelf ervaren hebben en die letterlijk een uithangbord waren van hun kennis.

Ik heb zelf alles geprobeerd en ik heb de leugenaars en de mensen die op snel geld verdienen uit zijn voor je uitgeselecteerd en alleen die mensen over gehouden die echt iets nuttigs te vertellen hebben.

In het kort kun je stellen dat er drie dingen zijn me uiteindelijk geholpen hebben

  1. Het allerbelangrijkste onderdeel van een gezond en fit leven zijn groene smoothies. Als je je alleen hier op zou concentreren, zou je al een enorme vooruitgang merken in hoe je je voelt en wat je uitstraalt.
  2. Daarna kun je eens kijken naar je algehele dieet. Ik raad het paleodieet aan, waar groene smoothies uitstekend in te passen zijn.
  3. En voor wie echt een hard en getoned lichaam wil, met een blokjesbuik en stevige billen, zijn er sportschema’s die je gewoon vanuit huis kunt volgen.

Deze drie factoren hebben er voor gezorgd dat ik nu heel anders in mijn vel zit dan vroeger:

Nu…. Heb ik een leuke nieuwe vriend ontmoet die zomaar op me af kwam stappen

Nu… Heb ik een nieuwe baan gevonden waarbij ik tijdens het sollicitatiegesprek complimenten kreeg over mijn uitstraling

Nu… durf ik met een trots gevoel en opgeheven hoofd in een bikini over het strand te lopen
Geloof je me niet? Lijkt dit te gemakkelijk? Probeer het dan gewoon zelf.

Ik heb een simpele uitdaging voor. De Groene Smoothies uitdaging. Deze is gratis is en je kunt er direct mee beginnen. (Het enige dat je er voor nodig hebt is een blender, we hebben hier de best op een rij gezet). De Groene Smoothies uitdaging is zo eenvoudig, dat je versteld staat over het effect:

Groene Smoothies uitdaging:

Vervang 1 maaltijd per dag door een Groene Smoothie naar keuze en hou dit 7dagen vol.

Dat is toch een uitdaging die je gemakkelijk vol kunt houden? Een Groene Smoothie is in vijf minuten gemaakt en je hebt er geen dure ingrediënten voor nodig. Als je er gedurende een week 7 van maakt, zul je al een groot resultaat zien. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Meer energie en helderder kunnen nadenken
  • Gemakkelijk 1 tot 2 kilo afvallen per week, zonder sport!
  • Een stralende huid en glanzend haar krijgen

Ik denk niet dat er een gemakkelijker manier is om het effect van Groene Smoothies in levende lijve te ontdekken.