Gezelligheid op het werk

Vers Fruit op het werk. Zorg voor arbeidsvitaminen op de werkvloer. Dat geeft niet alleen aan het personeel aan dat het bedrijf waarvoor ze werken een goede werkgever is, het laat ook zien dat gezindheid belangrijk is.

Investeer in gezondheid met 2 stuks fruit per dag, en dat is veel makkelijker dat dat je misschien zou denken. Dit fruit kun je natuurlijk gewoon bij de dichtstbijzijnde supermarkt gaan halen, maar er zijn ook speciale bedrijven die zorgen voor fruit op werk. Daarbij wordt normaliter het fruit op de werkvloer bezorgd, hetgeen al bij menig bedrijf een dagelijkse hapening is.

Goed en vers fruit eten is minder ziekteverzuim, want de dagelijkse portie gezond eten zorgt er voor dat het lichaam, ook van de medewerkers, veel beter bestand is tegen bijvoorbeeld ziektekiemen, en dus blijft het personeel gezonder.

Daarbij is natuurlijk variatie in de dagelijkse portie groenten en fruit heel belangrijk.

Bovendien is het voor bedrijven fiscaal aftrekbaar, en daarmee slaat ieder bedrijf als het ware meer dan twee vliegen in één klap.

Het personeel weet dat “de baas” echt hart voor de zaak en het personeel heeft, en het personeel is over het algemeen minder vaak ziek of afwezig. En ook dat is natuurlijk voor zowel bedrijf als voor de medewerkers veel beter. Dus financieel voordeliger, maar ook voor wat betreft de gezondheid, om nog maar te zwijgen van het feit dat iedereen veel beter in zijn of haar vel zit, en veel vrolijker is. Want ook daar voor kunnen een dagelijkse portie vitaminen zorgen.

Door dit dagelijkse fruit te bestellen bij de plaatselijke groenteboer, of bij een gespecialiseerd bedrijf, voor het werk uit handen genomen, en wordt er meer variatie gebracht in een dagelijks portie vitaminen.

Gezonder en lekker, want zoals het spreekwoord al aangeeft, een apple a day keeps the doctor away.

Natuurlijk is het nog leuker voor het personeel, als je ook voor leuk servies zorgt. Zo kan het nuttigen van het fruit op het werk ook een sociale bezigheid worden.